Söker du jobb?

Vill du jobba extra på förskola och skola?

Du som studerar till förskollärare eller grundlärare och som vill ha ett roligt och utvecklande extrajobb under studietiden sök till vår vikariepool! Naturligtvis är vi även intresserade av att knyta kontakt med dig som redan är utbildad pedagog eller utbildad barnskötare.

Som vikarie hos Precator Pedagogerna jobbar du på olika förskolor och skolor och får möjlighet att prova på olika arbetsplatser. Uppdragen är alltifrån en dag till längre återkommande uppdrag. Hos oss kan du vara flexibel och anpassa ditt arbete utifrån dina studier. Med andra ord du bestämmer själv när och hur mycket du vill arbeta.

För oss är det viktigt att erbjuda våra förskolor och skolor kvalité därför studerar alla våra vikarier till förskollärare eller grundlärare och har en stark vilja att bidra och göra skillnad hos våra kunder.

När det gäller förskola så kommer du att jobba med barn i åldrarna 1-5 år och du får möjlighet att jobba inom olika pedagogiska inriktningar. När du jobbar i skolan får du själv välja vilka årskurser du vill arbeta med. Arbetet ger dig möjlighet att skaffa dig erfarenheter och meriter som du kan använda i ditt framtida arbetsliv. Kanske hittar du ditt drömställe hos någon av våra kunder?

Vill du bli en av våra vikarier? Lägg in din intresseanmälan under ”Lediga jobb” redan idag!

Vill du hitta din nya arbetsplats?

Du som redan är utbildad förskollärare eller lärare men är redo för nya utmaningar eller precis är klar med din utbildning sök någon av våra lediga tjänster. Om du just nu inte hittar någon tjänst som passar dig bli medlem i vårt ”Talent Network” så kontaktar vi dig för att få veta mer om vad just du söker.

Precator Pedagogerna är specialister på personalförsörjning inom förskola och skola. Vi samarbetar med ett antal förskolor och skolor i Stockholms- och Uppsalaområdet.

Många förskollärare och lärare upplever att det är svårt att hitta rätt bland alla utannonserade tjänster. Vi har därför ett nära samarbete och jobbar ständigt med att lära känna ”våra” förskolor och skolor lite bättre för att på bästa sätt kunna matcha dig med din nya arbetsplats.