Vikarier till förskola/skola

Hyr en student från vår vikariepool

Hyr en engagerad student som pluggar på förskollärar- eller lärarprogrammet och få en kvalificerad medarbetare när ordinarie personal är sjuk eller ledig. Vi tycker att det är viktigt att erbjuda kvalité därför pluggar alla våra vikarier på universitet/högskola.

Precator Pedagogerna erbjuder vikarier för kortare eller längre uppdrag. Våra medarbetare har alla ett gemensamt, de pluggar på förskollärar- eller lärarprogrammet. Vi vet hur viktigt det är att du får en bra vikarie när din personal inte är på plats. Våra studenter är unga tjejer och killar som har ett brinnande intresse för barn och deras utveckling och kan ställa upp med kort varsel.

Du betalar endast per timme när du har vikarien på plats. Vi har det fulla arbetsgivaransvaret. Vår personal är försäkrad och vi garanterar att de har godkänt utdrag ur belastningsregistret. Minimihyra 6 timmar/dag. Avbokning senast kl. 16,00 dagen innan inhyrning (därefter debiteras vikariens kostnader).

Kanske har du svårt att rekrytera legitimerade förskollärare eller lärare? Här försöker vi tänka långsiktigt vilket kan innebära att om du hyr in en studentvikarie någon eller några dagar i veckan under studentens utbildning så kan det vara ett utmärkt sätt att lära känna varandra och kanske leder det till att hen blir din nya medarbetare.

Du kan boka våra vikarier via telefon, sms eller mejl. Vi har inga fasta tider utan tar hand om din bokning snarast möjligt.

Eva Jansson                          072-536 38 80                     eva.jansson@precator.se

Sofi Andersson                     070-536 38 83                     sofi.andersson@precator.se

Precator Pedagogerna – när kvalitén spelar roll.