Hitta personal

HemHitta personal

Hyr en student från vår vikariepool!

Hyr en engagerad student som pluggar på förskollärar- eller lärarprogrammet och få en kvalificerad medarbetare när ordinarie personal är sjuk eller ledig.

Precator Pedagogerna erbjuder vikarier för kortare eller längre uppdrag. Vi vet hur viktigt det är att du får en bra vikarie när din personal inte är på plats. Våra studenter är tjejer och killar som har ett brinnande intresse för barn och deras utveckling och ställer upp med kort varsel.

Vi genomför personliga intervjuer, tar referenser samt garanterar att alla våra vikarier har godkänt utdrag ur belastningsregistret.

Du betalar endast för de timmar vikarien är på plats. Minimihyra förskola 6 timmar/dag och skola 4 timmar/dag. Avbokning senast kl. 16,00 dagen innan inhyrning (därefter debiteras vikariens kostnader). Vi har det fulla arbetsgivaransvaret.

Kanske har du svårt att rekrytera legitimerade förskollärare eller lärare? Här försöker vi tänka långsiktigt vilket kan innebära att om du hyr in en studentvikarie någon eller några dagar i veckan under studentens utbildning så kan det vara ett utmärkt sätt att lära känna varandra och kanske leder det till att hen blir din nya medarbetare.

Du kan boka våra vikarier via telefon, sms eller mejl. Vi har inga fasta tider utan tar hand om din bokning omgående.

Vill du veta mer? Kontakta oss

Eva Jansson: 072-536 38 80 - eva.jansson@precator.se
Sofi Andersson: 070-536 38 83 - sofi.andersson@precator.se

Rekrytering

Precator Pedagogerna hjälper Dig med hela rekryteringen, från kravspecifikation, annonsering, search, urval, intervjuer, referenstagning och uppföljning vid anställning.

Vår välutvecklade rekryteringsprocess gör att vi hittar kandidater som passar ditt och förskolan/skolans behov på bästa sätt.

Rekryteringsprocessen

rekryteringsprocessen

Nöjd kund-garanti!

Om kandidaten inte uppfyller de förhoppningar och krav Du ställer erbjuder Precator Pedagogerna att kostnadsfritt hitta en ersättare. Nöjd kund-garantin gäller i fyra månader från anställningens början.

Vill du veta mer? Kontakta oss!

Eva Jansson: 072-536 38 80 - eva.jansson@precator.se
Sofi Andersson: 070-536 38 83 - sofi.andersson@precator.se

Precator Pedagogerna – när kvalitén spelar roll.

lediga-tjanster