LEDIGA TJÄNSTER

Hitta din nya arbetsplats

Lediga tjänster

Vill du hitta din nya arbetsplats?

Du som snart är klar eller redan har en pedagogisk utbildning och är redo för nya utmaningar, sök någon av våra lediga tjänster.

Om du inte hittar någon tjänst som passar dina önskemål just nu , registrera ditt CV hos oss så kontaktar vi dig för att få veta mer om vad just du söker.

Många förskollärare och lärare upplever att det är svårt att hitta rätt bland alla utannonserade tjänster. Vi har därför ett nära samarbete med förskolor och skolor för att på bästa sätt kunna matcha dig med din nya arbetsplats.

Så här fungerar det - hitta din nya arbetsplats

1. Ansökan & urval

Sök enkelt den tjänst som passar dina önskemål genom att klicka på tjänsten. Hittar du ingen passande tjänst kan du registrera ditt CV hos oss så kontaktar vi dig vid eventuella framtida rekryteringar.

2. Intervju

Du träffar oss för en första intervju för att se om dina och förskolan/skolans önskemål stämmer överens.  Denna intervju sker hos oss på Precator Pedagogerna.

3. Presentation

Du träffar förskolan/skolan för en andra intervju. Därefter sker referenstagning, eventuella tester och verifiering av kompletterande dokument.

4.Beslut & kontrakt

Efter att du och förskolan/skolan är överens skriver ni anställningsavtal. När du har jobbat några månader på din nya arbetsplats följer vi upp att allt fungerar bra.