Vi levererar kvalité till förskolor och skolor

Precator Pedagogerna är specialister på kompetensförsörjning till förskolor och skolor. Vi hyr ut engagerade och kompetenta vikarier samt hjälper förskolor och skolor med rekrytering av kvalificerad personal.

  • Engagemang
  • Kvalité
  • Flexibilitet.

Precator Pedagogerna startade 2014 med fokus på att leverera kvalité till förskolor och skolor. Vi har därför skapat en vikariepool som till största delen består av blivande förskollärare och grundlärare.  Idag hjälper vi förskolor och skolor runt om i Sverige med riktigt bra vikarier.

Därför väljer våra kunder oss:
  • Engagerade, kompetenta vikarier med den senaste kunskapen inom pedagogik
  • Möjlighet att rekrytera förskollärar- och lärarstudenter ur vår vikariepool
  • Brett och aktuellt kontaktnät med legitimerade förskollärare och lärare
  • Spar dyrbar tid vid behov av riktigt bra vikarier
  • ”Nöjd-kundgaranti” med kvalitetssäkring genom hela processen

 

Eva

 

"Vårt mål är inte att bli störst utan att alltid erbjuda de bästa vikarierna, Eva Jansson grundare och VD"

 Långsiktighet i fokus

Vi tänker långsiktigt i alla våra relationer, både i kontakt med våra förskollärar- och lärarstudenter samt våra kunder. Våra studenter får möjlighet att under studietiden se olika typer av verksamheter för att hitta sin drömarbetsplats. Våra kunder ges tillfälle att skapa kontakter och lära känna framtida medarbetare under trygga och flexibla former.

Detta har vi sett prov på många gånger då våra studenter tagit fast anställning på en skola eller förskola de arbetat på via oss. Vi vill ses som en naturlig brygga mellan de blivande lärarna och skolor/förskolor.

” Vi har hyrt in flera olika förskollärarstudenter från Precator Pedagogerna och alltid varit väldigt nöjda. På detta sätt har vi nu hittat vår nya medarbetare. Ellinor började jobba hos oss via Precator Pedagogerna och har sedan tagit anställning hos oss efter sin examen, Ägare och förskolechef Cecilia Ramning, Fyra Elementen Förskolor AB”

”Precator Pedagogerna har hjälpt oss att skapa en grupp av vikarier så vi alltid får kända ansikten när vi har behov. Med kombinationen av lärarstudenter och barnskötare kan vi täcka upp behoven som uppstår både i klassrummen och på fritids. Vi har ett tydligt och bra samarbete och vikarierna håller alltid högsta klass. Ägare Kaska Krosny, Metapontum skola. ”

loggor